BB-Sandra hehkuttaa suomalaista ruokaa: ”Jääkarhu oli hyvää”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on tällä viikolla menossa kansainvälinen asukasvaihto, kun Suomen BB-taloon saapui vaihtoasukkaaksi slovenialainen laulaja-juontaja Sandra Auer. Suomen BB-asukkaiden tehtävänä on tämän viikon ollut huijata vaihtoasukastaan luomalla tälle väärä, mutta uskottava kuva Suomesta.

Eilen illalla asukkaat syöttivät vaihdokilleen jälleen valheita, kun he väittivät iltaruoaksi olevan jääkarhun lihaa. Asukkaat kertoivat BB-Janin valmistaman aterian koostuvan perunamuusista sekä herkullisesta jääkarhun lihasta.

Ruoka maistui vaihtoasukkaalle erittäin hyvin ja hän kehuikin ateriaa kovasti. Muutoinkin slovenialainen on kehunut suomalaista ruokaa, joka BB-talossa on viikkotehtävän mukaisesti koostunut tällä viikolla miltei kaikesta muusta kuin perinteisestä suomalaisesta ruoasta.

BB-Sandra on joka päivä saanut Isoveliltä lainaksi puhelimen, johon hänen on täytynyt tallentaa omin sanoin päivän aikana Suomesta oppimansa asiat. Eilen Sandra hehkutti videossaan syömäänsä jääkarhun lihaa.

– Söin jääkarhua! En tiennyt, että suomalaiset syövät sitä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain maistaa jääkarhua. Se oli erittäin hyvää. Kiitokset menee Janille, koska hän teki kaiken. Voisin syödä jääkarhua toistekin, BB-Sandra kertasi videolle.

Illan mittaan myös jonkin verran juhlajuomia nauttineet asukkaat repeilivät Sandran hehkutusta kuunnellessaan. Vielä toistaiseksi asukkaat luulevat vaihtoasukkaansa uskoneen kaiken heidän hänelle syöttämänsä pajunköyden. Nähtäväksi jää, saavatko he viikkotehtävänsä onnistuneesti läpi.