BB: Slovenialaiset vedättävät Nikoa pepputervehdyksillä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvan tuotantokauden kainsainvälinen asukasvaihto on parhaillaan käynnissä Suomen ja Slovenian välillä. Niko Nousiainen matkasi Suomesta viime viikonloppuna Slovenian BB-taloon.

Talossa Nikoa on huijattu muiden muassa väittämällä, että maassa on normaalia tervehtiä toisia takapuoleen taputtamalla. Suomalainen sai kokea tämän heti taloon mennessään, ja Niko itsekin sai taputella takapuoleen ohjelman sikäläistä juontajakaunotarta. Slovenian julkkisten Big Brotherin asukkaat ovat varmoja siitä että Niko uskoo taputtelun olevan totta. Niko on kuitenkin jo kyseenalaistanut väitteet.

– Hän kysyi minulta, onko täällä tapana läpsiä pepulle tervehdyksenä. Vastasin huolettomasti, että se on ihan normaalia täälläpäin. Sanoin, että tervehdimme kättelemällä ja läpsimme toistemme peppuja. Luulen, että sain hänet vakuutettua, asukas Maki totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.