22-vuotias Miss Universum häkellyttää paljaalla vartalollaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

22-vuotias meksikolainen Jimena Navarrete kruunattiin parisen kuukautta sitten vuoden 2010 universumin kauneimmaksi naiseksi. 175 senttimetrinen pitkäsäärinen nainen vei voiton muiden kaunotarten edestä kohtuullisen tiukassa taistelussa.

Nyt voittaja nähdään upeissa ja huumaavissa GQ Mexico -lehden alusvaatekuvissa, joissa hän poseeraa erittäin tyylikkäästi. Kuvista annettu palaute onkin ollut suorastaan ylistävää. Katso kuvat tästä.

Miss universum 2010 tiesi tarkkaan, mitä hän haluaa antaa maailmalle itsestään. Voittonsa jälkeen tiedotustilaisuuteen astellut kaunotar kertoi haluavansa maailman oppivan tuntemaan Meksikon. Naista ei huolettanut myöskään parisuhteensa kestävyys rankan missivuoden aikana ja yhtäkkisen suuren julkisuuden alla. Hän ei nimittäin aio olla niitä misseja, joiden suhde ei kestä paineita.