Jwoww tuhmassa koulutyttöasussa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman tähdistä erityisesti The Situation, Snooki ja Jwoww ovat tehneet itsestään tunnettuja sarjan menestyksen myötä. Tuotantokausien välillä Jwoww keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin heinäkuussa Las Vegasissa.

Halloween sai neidon pukeutumaan huumaavan seksikkääksi koulutytöksi. Pieni ruutuhame ja ylävartalon niukka verhoilu toi hyvin esille kaunottaren upean ja treenatun vartalon. Isot rinnat tulivat myös hyvin esille. Katso kuvat tästä.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.