Näin Kelly Osbourne on muuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen nuorimman tyttären Kelly Osbournen look on muuttunut viime aikoina useaan kertaan. Rokkarihenkinen tähti on muuttanut tyyliään varsin radikaalisti, sillä aiemmin pulleana tummakutrina tunnettu tähti on nykyisin huomattavasti hoikempi.

Ennen ylipainoisena nähty tähti on muuttunut vaaleaksi ja hoikaksi seksipommiksi. Osbourne nähtiin punaisella matolla DWTS 200th episode -juhlissa mustassa tiukassa mekossa. Vertaile naisen nykyinen ulkonäkö menneeseen lookiin. Katso kuvat tästä.

Ozzy Osbournen tyttärellä on pitkä menneisyys lääkkeiden kanssa, mutta hän on pystynyt onneksi pitämään itsensä elossa ongelmansa keskellä. Hän kertoi äskettäin ottaneensa pahimpina aikoina noin 50 kipulääketablettia päivässä toivoen ettei enää heräisi.