Natalia Vodianovan karvoitus kauhistuttaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Venäjällä riittää kauneutta, sillä taannoin listattiin 50 seksikkäintä venäläistä julkkisnaista. Listan ykkössijalla komeilee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon tyttöystävä, malli Irina Shayk. Toista sijaa pitää tenniskaunotar Maria Sharapova ja kolmanneksi on yltänyt huippumalli Natalia Vodianova.

Viimeksi mainittu kaunotar on nyt saanut kritiikkiä osakseen, kun hän saapui Harper’s Bazaar -lehden gaalailtaan. Kultaisessa asussa poseerannut tähti paljasti hameensa halkiosta karvaiset säärensä, joita on nyt päivitelty viihdelehdissä kovasti. Katso kuvat tästä.

Malli sai gaalassa palkinnon varainkeruustaan lasten leikkipuistojen rakentamiseen Venäjällä ja nykyisessä kotimaassaan Iso-Britanniassa. Hän tekee myös työtä kansainvälisessä kampanjassa, jolla halutaan lisätä tietoa kuuroudesta. 29-vuotias Natalia Vodianova on nykyään myös ruotsalaisen Oriflamen uutuustuoksun kasvo.