Paris Hiltonin naamiaisasu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viime kuussa otsikoissa, kun puukkomies pääsi tunkeutumaan hänen kotiovelleen ja yritti päästä sisään. Vaaratilanteet saivat myös jatkoa, sillä tuntematon mieshenkilö ajoi äskettäin polkupyörällä suoraan Hiltonin kotiovelle.

Viime viikolla Halloween sai Parisin pukemaan koiransa naamiaisasuihin. Yksi Hiltonin Halloween-koirista oli maistuvan näköinen hot dog, toinen sai olla ankka ja kolmas edusti jyrsijäkantaa oravana.

Hilton itse pukeutui kuitenkin intiaaniksi, ja asu onnistui erottumaan joukosta muiden muassa siten, että se paljasti vahingossa myös julkkistähden toisen rinnan. Katso kuva tästä. Kohukaunotar on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa huumeiden hallussapidosta, mutta äskettäin hän kertoi haluavansa keskittyä enemmän bisnesmaailman kiemuroihin.