Sara Jean Underwood hankki uudet rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, eikä hän ole vieläkään päässyt otsikoihin negatiivisissa merkeissä vaan päinvastoin.

Edellisen kerran Sara noteerattiin viihdelehdissä, kun hän vietti lomaansa Karibialla yhdessä televisio- ja radio-ohjelmistaan tutuksi tulleen Ryan Seacrestin kanssa. Silloisten kuvien perusteellaAmerican Idol -juontaja ja Underwood olivat varsin läheisissä väleissä. Nyt Saran epäillään hankkineen itselleen uudet rinnat, sillä tuoreissa kuvissa varustuksen koko vaikuttaa kasvaneen selvästi aikaisemmasta. Katso kuvat tästä.

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.