Taylor Swiftin uusi levy jättimenestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Kantrikaunotar on nyt näyttänyt olevansa todella haluttua kamaa, sillä naisen kolmatta albumia Speak Now on ostettu jo yli miljoona kappaletta viikon aikana.

Celebuzz-julkaisu kertoo myyntimäärän olevan suurin yksittäiselle levylle Yhdysvalloissa noin viiteen vuoteen. Vastaavaan on yltänyt muiden muassa Lil Waynen Tha Charter 3 -levy muutama vuosi sitten myymällä reilun miljoona kappaletta viikossa. Myös  hip-hop-artisti 50 Cent teki saman viisi vuotta sitten, kun albumia The Massacre myytiin viikossa yli 1,1 miljoonaa kappaletta.

Ennätystä pitää hallussaan poikabändi ’N Sync, jonka vuonna 2000 julkaistua No Strings Attached -albumia ostettiin 2,4 miljoonaa kappaletta vain viikossa.

Swift kertoi taannoin laulavansa ex-poikaystävistään mielellään, sillä hänen laulunsa ovat kuitenkin kertomuksia hänen omasta elämästään. Laulajakaunotar on tapaillut muiden muassa Taylor Lautneria ja Glee-tähti Cory Monteithia. Yksi naisen ex-miehistä on joidenkin huhujen mukaan John Mayer, ja hänen epäillään olevan Swiftin inspiraatio kappaleessa Dear John.