Uma Thurman ahdistelijan kohteena

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijätär Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. 40-vuotias Uma Thurman tunnetaan näyttelijänä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista.

Näyttelijäkaunotar Uma Thurman on saanut taas muistutuksen kuuluisuutensa vaaroista. E! Online -julkaisu raportoi tähteä parisen vuotta sitten vainonneen 39-vuotiaan Jack Jordanin ottaneen Thurmaniin vastikään uudelleen yhteyttä. Hän on täten rikkonut vuonna 2008 annettua oikeuden määräämää lähestymiskieltoa.

Thurmania ahdistelleen Jordanin asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä päämiehensä sairastavan skitsofreniaa ja että hänellä on myös kaksisuuntainen persoonallisuushäiriö. Nyt poliisi raportoi miehen soitelleen nyt runsaasti näyttelijäkaunottarelle. Mies vaatii tätä menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyinen miesystävä Arpad Busson.

Poliisi on luvannut pitää silmänsä auki miehen varalta sillä hän on nyt etsintäkuulutettu tekojensa takia. Thurmanille poliisien kanssa yhteistyö on tervetullutta, sillä kaunotar pelkää hänen ja perheensä turvallisuuden puolesta.