BB-Elisabet löi taas – talosta poistaminen edessä?

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talosta poistettiin taannoin BB-Hannu ilmeisesti siksi, että hän meni läimäyttämään nukkuvaa Marikaa poskelle. Tuolloin moni ihmetteli sitä, että miksi BB-Elisabet ei joutunut poistumaan, vaikka osoitti samankaltaista käyttäytymistä.

Nyt Elisabetin virheet ovat saaneet jatkoa, sillä toissa yönä BB-Elisabetin ja BB-Ninon välillä tapahtui pieni välikohtaus, joka saattaa olla viimeinen pisara Isovelille. Asukkaat olivat menossa nukkumaan Big Brother -talossa, ja jostain syystä BB-Nino kurkkasi BB-Petrin peiton alle virnuillen teolleen jo etukäteen.

– Halusin nähdä mitä siellä on, ja nyt näin, Nino huuteli nauraen, ja tämä sai Petrin häpeilemään. Tilanne herätti kuitenkin BB-Elisabetin huomion, sillä tämä silminnähden raivostui Ninolle.

Elisabet juoksi Ninon eteen ja esti tomerasti tätä katsomasta uudestaan peiton alle. Nino siirtyi tämän jälkeen sängylleen vatsalleen nauraen edelleen näkemälleen ”asialle” Petrin peiton alla.

Elisabet löi Ninoa pepulle pari kertaa niin lujaa, että Ninoon taisi oikeasti sattua tämän huudoista päätellen. Elisabet säikähti valtavasti ja pyyteli anteeksi Ninolta halaillen tätä samalla. Elisabet voi olla nyt hankaluuksissa, sillä hän on herättänyt paljon huomiota vastaavilla teoilla talossa.