BB-Nino katkerana: ”Tää on julkinen nöyryytys!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli hetki sitten varsin vallaton tunnelma, kun Isoveli käski asukkaat viimein suorittamaan heille määrättyä tehtävää. Miesasukkaiden oli määrä tanssia balettiesitys talon tehtäväalueelle rakennetulla esiintymislavalla.

Miehet tyrmistyivät nähdessään heille valitut esiintymisasut. Varastohuoneessa oli nimittäin jokaiselle vaaleanpunainen balettiasu röyhelömekkoineen. BB-Eetu tyytyi toteamaan asusta, että hänellä ei ole koskaan ollut näin kovaa krapulaa. BB-Nino oli samoilla linjoilla saatuaan Elisabetiltä raskasta kuittia.

– Voi ei Nino! Sä näytät ihan läskiltä pieneltä tytöltä, BB-Elisabet totesi naureskellen.

– Kelaa, koko Suomen kansa näkee tän! Tää on julkinen nöyryytys, Nino valitti.

– Nousee ainakin katsojaluvut, BB-Jani yritti lievittää Ninon pettymystä.

Lopulta esitys oli kuitenkin ohi, ja talon naisasukkaat antoivat miehille raikuvat aplodit ennen omaan esitystään.

– Hyvästi miehisyys, Eetu totesi esityksen jälkeen.