Brad Pitt setvii pokeriryöstöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan innokkaana moottoripyöräilyn harrastajana, ja hän hankki reilu vuosi sitten itselleen kustomoidun upean ajopelin. Sittemmin hän joutui lievään onnettomuuteen. Näyttelijä selvisi rytäkästä vammoitta, mutta moottoripyörä kärsi pieniä pintavaurioita.

Celebuzz -verkkojulkaisu kertoo nyt Pittin saaneen kiinnityksen ohjaaja Andrew Dominikin uuteen elokuvaan Cogan’s Trade. Kyseessä on komedia, jonka pääroolia Jackie Cougania Pitt on nimitetty esittämään. Elokuvassa selvitellään tiukasti vartioidussa pokeripelissä tapahtunutta ryöstöä. Miehen kanssa kyseisessä elokuvassa näyttelee myös Ocean’s Eleven ja Ocean’s Twelve -elokuvista tutuksi tullut Casey Affleck.

Brad Pitt ja Will Ferrell tähdittävät myös pian uutta Megamind-elokuvaa, joka on animaatio Shrek, Madagascar ja Kung Fu Panda -elokuvien tekijöiltä, ja sen ensi-ilta on 25. joulukuuta 2010. Pääosissa nähdään Pittin ja Ferrellin lisäksi Jonah Hill ja Tina Fey.