Sophie Howard poseeraa tyttökalentereissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedusteli taannoin lukijoiltaan viime vuoden lopulla saarivaltion parhaita rintoja. Äänestyksen mukaan Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät nykyisin virallisesti neitokaiselta nimeltä Sophie Howard.

Howard poseerasi heti tuoreltaan kyseisen lehden sivuilla niin yläosattomissa kuin alastomanakin, ja sittemmin hän on poseerannut useiden muidenkin lehtien kuvissa. Nyt povipommi nähdään poseeraamassa yläosattomissa vuoden 2011 tyttökalenterissaan. Katso kuvat tästä. Vastaavassa kalenterissa nähdään samaan aikaan myös toinen Sophie, nimittäin Sophie Reade.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Sophie voitti taannoin Big Brother -realityohjelman, ja saatuaan tietää pääsevänsä mukaan ohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.