Jättirintainen Heidi vararikossa – jättimätkyt verottajalta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailmassa on viime aikoina seurattu mielenkiinnolla realitypariskunta Heidi Montagin ja Spencer Prattin avioeroa. Pariskunta ilmoitti kesällä eroavansa, mutta jo tuolloin eron aavisteltiin olevan ainoastaan julkisuustemppu. Nyt nämä epäilyt ovat vahvistuneet.

Hollywood Rag -julkaisu raportoi julkkisparilla olevan kuitenkin paha talouskriisi, sillä he ovat ajautuneet konkurssiin. Pariskunta on tuhlannut noin seitsemän miljoonan euron omaisuutensa muiden muassa autoihin, kauneusleikkauksiin, Heidi Montagin laulajauraan sekä yksityislentokoneisiin. Verottaja antoi heille kaiken lisäksi noin 1,5 miljoonan euron laskun.

– Emme pysty maksamaan verottajan laskua. Meidän olisi pitänyt ajatella taloutta, eikä julkisuutta. Olemme nyt kodittomia, joten tilanne on erittäin inhottava meille molemmille, Spencer Pratt kertoi Hollywood Rag -julkaisulle.

Talousahdinko on saanut Montagin suunnittelemaan alastonkuvissa poseeraamista Playboyssa. Spencerin vanhemmat kieltävät naista sekaantumasta moiseen, sillä kohupariskunta asustelee Spencerin vanhempien vierastalossa ja ylimääräinen kohu olisi kaikille osapuolille liikaa.