Justin Long auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositun näyttelijä Justin Longin tyttöystävä Drew Barrymore joutui taannoin auto-onnettomuuteen paparazzin kanssa poistuessaan kampaamosta. Nyt onnettomuusvuorossa on ollut poikaystävä Justin Long.

Los Angelesissa kolaroinut mies selvisi rytäkästä lievällä aivotärähdyksellä. People-lehti kertoo tähden olevan kunnossa ja voivan hyvin. Mies joutui onnettomuuden vuoksi valitettavasti peruuttamaan seuraavan päivän reissunsa Savannah Film Festivalille. Longin oli tarkoitus markkinoida tapahtumassa uusinta elokuvaansa The Conspirator.

Elokuvan ohjaaja on Hollywood-tähti Robert Redfort, ja muissa pääosissa Longin lisäksi näyttelevät Alexis Bledel ja James McAvoy. Elokuvassa tutkitaan yksinäisen naisen Mary Surratin yhteyttä Abraham Lincolnin salamurhaan. Ensi-iltansa elokuva saa maaliskuussa 2011.

Justin Jacob Long on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan esimerkiksi rooleistaan elokuvissa Jeepers Creepers, Dodgeball, Die Hard 4.0 sekä NBC:n sarjasta Ed. Mies seurustelee näyttelijä Drew Barrymoren kanssa, jonka kanssa hänet nähdään myös uudessa E.T -elokuvassa.