Lady Gaga tyrmistytti jälleen pukeutumisellaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Faktaa on, että hän joutui perumaan konserttejaan Pariisissa logististen ongelmien takia. Fiktioksi voidaan puolestaan lukea kohuväitteet, joiden mukaan hän on lähteestä riippuen joko kihloissa, naimisissa tai eronnut.

Kaunotar herätti nyt suuresti ihmettelyä oudolla vaatetuksellaan. Gaga kuvattiin Lontoossa liikuntakeskuksen edessä todella paksupohjaisissa mustissa kengissä, valkoisessa paidassa ja suuressa mustassa liivissä. Nainen oli menossa joogatunnilleen kyseisissä asusteissa, ja kengillä oli niin vaikea kävellä, että hänet jouduttiin auttamaan sisään liikuntakeskukseen. Katso kuvat tästä.

Brittiläinen Telegraph-lehti kertoi vastikään Lady Gagan valloittaneen myös uuden osa-alueen. Nuoret voivat tästä lähtien nimittäin opiskella Lady Gagaa Etelä-Carolinan yliopistossa. Opiskelu tapahtuu Lady Gaga and the Sociology of Fame -kurssin avulla. Tarkoituksena on tutustua Lady Gagan suosion eri piirteisiin.