Pink: ”Lapset tarvitsevat selkäsaunaa ja kuritusta!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Ympäri maailmaa uutisoitiin syksyllä kuinka Suomeenkin saapunut supertähti Pink loukkaantui lievästi Saksan konsertissaan sattuneessa tapaturmassa. Pink pystyi onneksi palaamaan lavalle haaverin jälkeen, ja hänet nähtiin Suomessa aikataulun mukaisesti.

The Sun -lehden haastattelussa Pink kertoo nyt mielipiteensä lapsenkasvatuksesta suorasukaiseen tyyliinsä ja välittämättä häneen kohdistuvasta kritiikistä. Nuorena omilleen muuttanut tähti ei koe fyysisten rangaistusten olevan pahaksi lapsen kehitykselle, vaan lapsi tarvitsee paljon ojentamista pysyäkseen erossa kolttosista ja pahoilta teiltä.

– Lapset tarvitsevat selkäsaunaa ja kuritusta tehdessään jotain pahaa. Oma isäni kuritti minua ollessani tuhma, ja se on mahdollisesti syy siihen, että olen nyt elossa ja voin hyvin. Taistelin lapsena auktoriteetteja vastaan enkä halunnut totella sääntöjä. Olin paha, joten selkäsaunat olivat tarpeen. Tuollainen törky tulee pieksää ulos lapsesta, sillä muu ei auta, Pink kertoi The Sun -lehdelle.