Tarja Turunen kiertueelle Alice Cooperin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish-yhtyeestä alunperin tunnetuksi tulleella Tarja Turusella on kunnia esiintyä yhtyeineen legendaarisen Alice Cooperin Saksan kiertueella. Yhteiskiertue käsittää yhdeksän keikkaa. Turnee käynnistyy 4. marraskuuta Stuttgartista.

Tarjan toinen sooloalbumi What Lies Beneath julkaistiin Euroopassa syyskuussa. Levy debytoi hienosti muiden muassa Saksan albumilistalla, jossa se nousi sijalle neljä. Lahjakkaan sopraanon vuonna 2007 julkaistu esikoislevy My Winter Storm oli myös menestys. Albumi myi Suomessa platinaa ja jalometallirajat ylittyivät myös Unkarissa, Tsekeissä ja Venäjällä.

Ympäri maailmaa konsertoiva Tarja esiintyy uuden albumin tiimoilta kotimaassaan kolmen keikan verran. What Lies Beneath –kiertue vierailee joulukuussa Hämeenlinnassa, Tampereella ja Mikkelissä. Lipunmyynti on jo käynnissä. Ennen sooloalbumikeikkoja on luvassa lyhyt joulukonserttikiertue.