Inception-tähti vampyyrirooliin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Inception-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Tom Hardy tuli taannoin kaapista ja vahvisti kokeilleensa homoseksiä. 32-vuotias leffatähti on ollut samaan aikaan kihloissa brittinäyttelijä Charlotte Rileyn kanssa ja hänellä on kaksivuotias poika entisen tyttöystävänsä kanssa.

Hollywood.com kertoo nyt kyseiselle tähdelle tarjotusta uudesta roolista, joka poikkeaa hiukan tämän aikaisemmista kiinnityksistään. Mies halutaan nimittäin vampyyriksi Abraham Lincoln: Vampire Hunter -elokuvaan. Kyseinen tuotanto perustuu Seth Grahame-Smithin kirjaan jossa kerrotaan presidentin fiktiopäiväkirjoista.

Kirjailija on saanut kuvitteellisesti päiväkirjat käsiinsä vampyyri Henry Sturgessilta, jota Hardy näyttelisi elokuvassa. Kirjan mukaan vampyyri pelastaa presidentin hengen ja näin heistä tulee ystäviä. Erinäisten vaiheiden kautta presidentista muotoutuu pahojen vampyyrien tappaja, ja hän on aivan kuin Wesley Snipes Blade-elokuvissaan.

Teattereihin elokuva ilmaantuu juhannuksen aikoihin vuonna 2012. Tuottajana elokuvalle toimii yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja Tim Burton. Mies on tuottanut muiden muassa elokuvat Saksikäsi Edward, Batmanin paluu ja tämän vuoden uutukaisen Liisa ihmemaassa. Vampyyrielokuvan tuotantoyhtiönä toimii 20th Century Fox.