Cameron Diaz on jälleen sinkku

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta, mutta silti hänet ikuistettiin kesällä myös bikineissä.

Kaunottaren seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex ”A-Rod” Rodriguezin kanssa on nyt päättynyt. The Hollywood Gossip -julkaisu vahvistaa huhun pariskunnan erosta ja päätöksen asiasta on julkaisun mukaan tehnyt A-Rod. Mies ei välittänyt Diazista enää, joten eroaminen oli ainoa oikea ratkaisu tilanteeseen.

Pariskunnan erosta on juoruiltu jo kauan, sillä tähtinäyttelijätär vietti taannoin aikaa Glee-tähti Matthew Morrisonin kanssa, joka myös vei hänet illanpäätteeksi autollaan kotiin. A-Rod on myos pitänyt hauskaa romanialaisten mallikaunottarien seurassa, joten miehen ratkaisu oli lähipiirin mukaan odotettavissa.