Christina Aguilera etsii uutta rakasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera julkaisi taannoin Bionic-nimisen albuminsa, jonka tiimoilta hän sai kovasti kritiikkiä muiden muassa musiikkityylin kopioinnista Lady Gagalta. Kukin pohtikoon oliko väitteillä perää, mutta Christinalla on ainakin ollut viime aikoina jotain muuta mietittävää.

Avioeron kourissa parhaillaan oleva supertähti on viime päivinä ollut myös lesbokohun keskiössä. TMZ.com raportoi myrskyn keskellä olevan tähden etsivän elämäänsä nyt uutta ja virkistävää rakkautta. Aguilera on päättänyt olla sinnikäs ja etsiä itselleen onnea uuden suhteen avulla, jotta inhottava avioero hänen poikansa Maxin isästä Jordan Bratmanista unohtuisi.

Kyseisen eron väitetään johtuneen rocktähti Benji Maddenin suhteen lisäksi siitä, että Aguileralla olisi ollut useita lesbosuhteita. Julkkis-DJ Samantha Ronson vahvisti harrastaneensa Christinan kanssa ryhmäseksiä viime kuussa ja riisuneen Skype-yhteyden välityksellä. Kaikesta huolimatta Aguilera on nähty julkisuudessa jopa hymyilevänä kaunottarena, joten hän selvinnee vastoinkäymisistään.