Taylor Swift jumaloi Justin Bieberiä: ”Suloinen ja uskomaton”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Kantrikaunotar on nyt näyttänyt olevansa todella haluttua kamaa, sillä naisen kolmatta albumia Speak Now on ostettu jo yli miljoona kappaletta viikon aikana.

Kaunotar paljastaa nyt The Hollywood Gossip -julkaisulle jumaloivansa teinitähti Justin Bieberia. Pojan huhuillaan tapailevan laulaja Selena Gomezia, mutta Swift ei anna seikan hillitä hänen tunteitaan Bieberia kohtaan. Lähteiden mukaan laulajakaunotar pitää poikaa suloisena ja uskomattomana tapauksena, joten hän on ehdottomasti mukana tämän fanijoukoissa.

Swift on kuitenkin hiukan vaarallinen seurustelukumppani, sillä tähti on itse kertonut laulavansa ex-poikaystäviensä pahoista teoista lauluissaan hyvinkin kriittisesti. Laulaja kertoo hänellä olevan myös fobia seurustelusuhteen sujuvuudesta, sillä jos kumppani tuntuu vähääkään väärältä niin hän luovuttaa samantien.