BB-Elli-Maija ja BB-Noora alasti yhteispesulla

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa saatiin nukkua tänään pitkään. BB-Niko palasi yöllä takaisin taloon ja hän yllätti asukkaat ilmestymisellään totaalisesti. Keskustelut Sloveniassa vietetystä ajasta valvottivat asukkaita myöhään, mutta Isoveli sääli asukkaita ja antoi heidän nukkua rauhassa.

Kylpyhuone oli kovassa käytössä asukkaiden herätessä, mutta BB-Nooraa ja BB-Elli-Maijaa ei ruuhka haitannut. Naiset pesivät itsensä kimppasuihkussa välittämättä muista asukkaista kylpyhuoneessa. Niko puolestaan palautteli itseään matkansa rasituksesta kylpemällä.

Nikon paluu omaan BB-taloonsa oli luultavasti paljon helpompaa, kuin BB-Sandran paluu Sloveniaan. Niko nimittäin kertoi Slovenian talossa vallinneesta vihamielisestä suhtautumisesta Sandraan, kun tämä oli käyttänyt englanninkieltä videotervehdyksessään Slovenian Big Brother -talon asukkaille.