BB-Nino toivoo häätöä: ”Olisi kiva lähteä nyt”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on parhaillaan odottava tunnelma, sillä asukkaat valmistautuvat tämän iltaiseen suoraan lähetykseen. Illan Talk Show -lähetyksessä jälleen yksi asukkaista häädetään talosta. Tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat Elli-Maija, Jani T, Petri sekä Nino.

Häätöäänestyksessä olevista asukkaista eniten kotiin tuntuu haluavan BB-Nino, joka on jo useaan otteeseen toivonut kotiinpääsyä. Mies on jo monesti puhunut muille talon asukkaille olevansa valmis lähtemään talosta, sillä miehen mielestä hänet on talossa jo niin nähty.

– Ois kiva lähteä nyt hyphyyn. Mä en jaksa hengailla täällä enää, Nino puheli tänäänkin muille talon asukkaille.

Häätöäänestyksessä olevista asukkaista todennäköisimpiä lähtijöitä ovat kuitenkin BB-Elli-Maija tai BB-Jani, sillä he ovat saapuneet taloon vasta parisen viikkoa sitten. Jo reilut kaksi kuukautta talossa asuneet Petri ja Nino ovat kumpikin olleet aikaisemmin häätöäänestyksessä ja selvinneet niistä voittajina.