Candice Swanepoel näyttävissä otoksissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa näiden kärkijoukossa.

Candice Swanepoel on poseerannut Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, eli “enkelinä”, ja vaalea kaunotar onkin poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Nyt nainen poseeraa alusvaatteisillaan monissa kuvissa Victoria’s Secret -malliston kuvastossa paljastaen näin upean vartalonsa häpeilemättä faneilleen. Katso kuvat tästä.

22-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.