Paraguaylaiskaunotar yllätti yläosattomissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain kourallinen uusia kasvoja, joiden povataan nousevan todelliseksi julkkistähdeksi ja viihdelehtien täytteeksi. Yksi kuluneen vuoden nousijoista voi hyvällä todennäköisyydellä olla paraguaylainen Cindy Taylor.

Neitokainen kuvattiin vastikään pukeutuneena yläosasta erittäin avonaiseen mekkoon, ja kaunotar saikin nauttia kuvaajien salamavaloista täysin rinnoin. Eräässä ryhmäkuvassa huippumallin nänni näkyy ja tämä on saanut monet fanit ihailemaan kuvaa toistamiseen. Katso kuvat tästä.

33-vuotias paraguaylainen Cindy Taylor tunnetaan myös televisiojuontajana ja näyttelijänä. Taylorin äiti on kotoisin Paraguaysta, jossa tyttö syntyi. Isä oli kuitenkin amerikkalainen, ja Cindy asui lapsuudessaan muutaman vuoden Yhdysvalloissa. Malliuralle Cindy löydettiin Miamin rannalta vuonna 1997. Sittemmin hän on ehtinyt poseerata useiden lehtien sivuilla ja vaatemerkkien mainoksissa sekä E!-televisiokanavan juontajana. Varsinainen läpimurto on kuitenkin vielä antanut odottaa itseään.