Elli-Maija jätti BB-talon – missä oli poikaystävä?

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talosta häädettiin hetki sitten BB-Elli-Maija suoran Talk Show -ohjelman päätteeksi. Elli-Maija ehti asua BB-talossa vain vajaat kaksi viikkoa. Häätö ei tullut naiselle yllätyksenä, sillä Elli-Maija oli aikaisemmin talossa kertonut olevansa varma, että hän lähtisi tänään kotiin.

BB-Elli-Maija vietti talossa paljon aikaa BB-Eetun kanssa. Ulkomaailmassa jo usean vuoden poikaystävänsä kanssa seurustellut nainen herätti talossa ihmetystä nukkumalla useankin yön Eetun kanssa sylikkäin hyvin läheisissä tunnelmissa. Elli-Maija pelkäsikin oman poikaystävänsä reaktiota ja sitä olisiko mies häntä ollenkaan vastassa. Ainakaan studiossa naista vastassa ei ketään miespuolista näkynyt.

Elli-Maija joutui suoran lähetyksen aikana vastaamaan useampaankin kysymykseen suhteestaan Eetuun. Nainen sanoi kaiken vain näyttäneen paljon pahemmalta ja kokevansa Eetun lähinnä omaksi pikkuveljekseen.

– Tosi semmonen sydämellinen tyyppi. Oli mulla ennakkoluuloja häntä kohtaan, kun oon katsonut 24/7-lähetystä, Elli-Maija luonnehti BB-Eetua häädön jälkeen studiohaastattelussa.

Talossa paljon itkeskellyt ja välillä omiin oloihinsa vetäytynyt Elli-Maija olisi halunnut kuitenkin vielä jäädä BB-taloon.

– En ihan päässyt kuitenkaan sitten edustamaan ihan täysillä, Elli-Maija harmitteli studiossa lyhyttä BB-visiittiään.

Tämän viikkoinen häätöäänestys oli siinä mielessä erikoinen, että reilu kaksi kuukautta talossa asunut BB-Marika oli ensimmäistä kertaa äänestyksestä ulkona. Marika nosti viime viikolla osakkeitaan muiden asukkaiden silmissä hyvällä englannin kielen taidollaan. Hössötyksellään asuintovereitaan useasti ärsyttänyt Marika pelasti viime viikkoisen asukasvaihtoon liittyneen viikkotehtävän kielitaidollaan.