Halle Berrystä tuli esimerkki plastiikkakirurgian karmeuksista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Nyt kaunotar hätkähdyttää uudella ja yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä on jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Myös poskipäitä korostetaan liiallisuuksiin, ja tähti onkin täten humoristinen plastiikkakirurgian läpikäynyt kuvatus. Katso kuvat tästä.

Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Farrellyn veljeksistä Peter Farrelly. Tähtinäyttelijä on kyseisessä elokuvassa keski-ikäinen sinkkunainen, joka menee totaalisesti sekaisin elämäänsä astuvasta nuoruudenaikaisestaan collegeystävästään. Samaisessa elokuvassa näyttelee muiden muassa The Office -sarjan Stephen Merchant.