Kirsten Dunst esittelee vartalonsa uudessa elokuvaroolissaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia.

Kunnianhimoinen 28-vuotias nuori nainen on mainostanut taannoin lehdistölle jäävänsä pois Spiderman-elokuvista tulevaisuudessa. Tähti haluaa itselleen erilaisia rooleja, ja neito uskaltaakin nyt esitellä alastonta vartaloaan sangen rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa. Katso video tästä.

Kyseinen elokuva pohjautuu New Yorkin kuuluisimpaan kadoksissa olleen ihmisen tapaukseen ja kaiken taustalla häärää New Yorkin kiinteistöbisnes 1980-luvulla. Kyseessä on rakkaustarina sekä murhaa käsittelevä draama, joka saa ensi-iltansa Suomessa 3. joulukuuta 2010.