Madonnan uusi suhde aiheutti shokin: ”Hän ei sovi pojalleni!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme viime kuussa kuinka poptähti Madonna oli löytänyt uuden nuorukaisen rinnalleen. Mies on vasta 24-vuotias New Yorkissa asuva taustatanssija Brahim Zaibat. Daily Mail -lehti kertoo miehen äidin, Patricia Vidalin, olevan erittäin kriittinen suhdetta kohtaan.

– Poikani tapailee 52-vuotiasta Madonnaa, joka oli tähti jo silloin kun minä olin koulussa. Vastustan suhdetta täysin, sillä olemme aivan eri maailmasta. Poikani on muslimi ja me rukoilemme paljon. Hän on myös päihteetön, joten Madonna on aivan väärä kumppani hänelle monien syiden vuoksi ja eivät he sovi yhteen, 44-vuotias Patricia Vidal kauhisteli Daily Mail -lehdelle.

Zaibatin äidin kielteinen suhtautuminen kyseiseen suhteeseen ei ole ainoa ongelma kohupariskunnalle. Ranskankieltä osaamaton Madonna ja ranskalainen Brahim eivät voi onnistuneesti kommunikoida, sillä yhteinen kieli puuttuu ja miehen englanninkielen taito on vain välttävä.

Suhde-elämän ulkopuolella Madonna ja uusi liikekumppani manageri Guy Oseary ovat avaamassa uuden 24-tuntia auki olevan fitnesskeskuksen Mexico Cityyn ja tarkoituksena olisi pystyttää vastaavia keskuksia ympäri maailman.