Taylor Momsenin asuvalinta ihmetytti sotapelin bileissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan.

Lokakuun alussa Taylor Momsen ikuistettiin kuvauksissa asussa, joka toi mieleen ennemminkin maksulliset naiset kuin miljoonien teinityttöjen roolimallin. Nyt hänet nähtiin varsin omituisissa asusteissa Call Of Duty: Black Ops -pelin lanseerausjuhlassa Kaliforniassa. Neito tuli paikalle tummissa meikeissä, stay-up sukissa, pikkuhousuissa sekä kauluspaidassa. Naisen pukeutumistyyliä moitittiin viihdelehdissä asiaankuulumattomaksi, vaikka lehdillä ei välttämättä ollut tietoa tapahtuman dress codesta. Katso kuvat tästä.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.