Demi Lovato edelleen vieroituksessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista. Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Äskettäin neitokaisen kerrottiin joutuneen vieroitukseen.

Lehdistö raportoi Lovaton astelleen taannoin hoitoon ja vieroitukseen muiden muassa vakavan syömishäiriönsä takia. Lähde kertoi nyt E! News -julkaisulle kaunottaren edistyvän hoidoissaan hyvin ja häntä tuetaan kaikin keinoin paluussa takaisin normaaliin elämään. Hoitokeskusta lähde ei suostunut paljastamaan, mutta kertoi sen olevan normaali paikka ilman julkkishenkilöille tarkoitettuja etuja.

Kaunottaren paluuta takaisin arkeen voidaan vain odotella, sillä kaikki on kiinni lääkäreiden mielipiteistä ja Lovaton paranemisen edistymisestä. Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti taannoin yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta.

Artisti itse on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.