Twilight-salaparin avoliitto paljastui: ”Heillä on nyt yhteinen koti”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Twilight-saagan päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart eivät ole suostuneet kommentoimaan julkisuudessa jo kuukausia liikkunutta suhdekohuaan. Elokuvassa suurta rakkautta tunteva pari on nähty tosielämässä toistuvasti hempeissä tunnelmissa. Kysyttäessä he kuitenkin kieltäytyivät kommentoimasta asiaa.

Lähteiden mukaan tähtipari vietti taannoin romanttista iltaa katsellen toisiaan silmiin ja suudellen syömisen lomassa Soho Housessa Hollywoodissa. Pattinson piteli käsivarttaan Stewartin ympärillä ja he viettivät aikaa Pattinsonin parhaimman ystävän Tom Sturringen kanssa. Life & Style -lehti kertoo kohuparin hankkineen nyt yhteisen asunnon Los Angelesista.

Lähde kertoi lehdelle parin kyllästyneen Hilton Baton Rougen tarjoaman hotellielämän rauhattomuuteen, sillä he halusivat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Pariskunta on salaillut suhdettaan jo kauan, mutta nyt he paljastivat totuuden suhteestaan. Pariskunta on viettänyt kesän erillään toisistaan omien elokuvaprojektiensa takia, mutta Twilight Breaking Dawn toi heidät takaisin yhteen, ja he voivat nyt nauttia yhteisestä ajasta rauhassa myös omassa kodissa.