BB-Elli-Maija Eetusta: ”Kiinnostus oli nolla”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Eilen Big Brother -talosta häädettiin jälleen yksi asukas, kun BB-Elli-Maija passitettiin suoran lähetyksen päätteeksi kotiin. Elli-Maijan vierailu BB-talossa jäi lyhyeksi, sillä nainen ehti asua talossa vain vajaat kaksi viikkoa.

Ulkomaailmassa usean vuoden seurustellut Elli-Maija viihtyi talossa läheisissä tunnelmissa Eetun kanssa. Pari nukkui usean yön sylikkäin. Elli-Maija pelkäsi jo talossa ollessaan toimintansa vaikutusta omaan suhteeseensa ja eilen naisen pelot osoittautuivatkin ainakin osittain todeksi. Elli-Maijan poikaystävä ei nimittäin ollut lainkaan naista vastassa, kun tämä häädettiin talosta.

– Epäilin, että siellä ei ole mun poikaystävää, kuten ei häntä siellä ollutkaan. Tietenkin se tuntui pahalta. Mä ootan sitä, että päästään istumaan kahdestaan ja olemaan kahdestaan, Elli-Maija kertoi Big Brother Extra -lähetyksessä.

Elli-Maija kiisti olleensa kiinnostunut Eetusta muutoin kuin kaverina.

– Sitä vaan etsii siellä talossa ne ihmiset, joilla on samanlainen ajatusmaailma. Ei siinä ole mies mun makuun. Se oli tosissaan vaan sellanen kaveri siellä, Elli-Maija luonnehti suhdettaan Eetuun.

Elli-Maija kuitenkin myönsi, että ulkomaailmaan hänen käyttäytymisensä Eetua kohtaan saattoi näyttää arvelluttavalta. Talossa Elli-Maija kertoi Eetun muistuttavan poikaystäväänsä ja siten tuntuneen turvalliselta. Talosta lähdettyään nainen kuitenkin kiisti tämän ja sanoi Eetun olleen hänelle lähinnä pikkuveli.

– Ei siinä ollut mitään. Kiinnostus oli nolla, Elli-Maija summasi suhteensa Eetuun.