BB-Niko sai asukkaat haukkomaan henkeään

Big Brother · Elina Sipiläinen

Toissayönä Sloveniasta Suomen Big Brother -talon asukkaaksi palannut BB-Niko kiusasi eilen tahtomattaan asuintovereitaan. Ilmavaivoista kärsinyt mies päästeli toistuvasti niin voimakkaan hajuista ilmaa, että muut asukkaat haukkoivat henkeään.

Makuuhuoneessa uusia nukkumisjärjestelyjä tehneet asukkaat joutuivat haistelemaan erittäin pahanhajuista ilmaa, sillä Nikon syömä tulinen ruoka oli saanut miehen vatsan hieman sekaisin.

– Mä oon varma, että sulta tulee kakka housuun, BB-Elisabet kommentoi Nikosta tullutta hajua.

Makuuhuoneeseen saapunut BB-Noora painoi saman tien kankaan nenänsä eteen.

– Hyi, tännehän tukehtuu, Noora valitteli makuuhuoneen ilmanlaatua.

– Se haju jäi muhimaan tänne, Eetukin kommentoi peiton alta makuuhuoneessa leijaillutta hajua.

Niko itse otti tilanteen tyynen rauhallisesti ja sanoi hajun johtuneen päivällä syömästään ruuasta. Hajuhaittojen lisäksi myös asukkaiden nukkumisjärjestelyt aiheuttivat eilen ongelmia. Aikaisemmin Marikan vieressä nukkunut Elisabet ei enää halunnut nukkua Marikan vieressä, sillä naisen mukaan Marika lähenteli tätä öisin. Elisabet suuntasikin Petrin viereen, joka otti naisen jälleen kainaloonsa. Marika sen sijaan otti unikaverikseen Janin, jota ei haitannut naisen lähentelyt.