Bon Jovin ja Rihannan yhteislaulu vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi on pitänyt aina etäisyyttä Hollywoodin glamouria tihkuvaan elämään, vaikka bändin keulahahmo onkin menestynyt mainiosti myös elokuvamaailmassa.

Jon Bon Jovi totesi noin vuosi sitten, ettei hän halua olla osa Hollywoodin pinnallisuutta korostavaa elämäntyyliä. Amerikkalainen rokkari päätyi kuitenkin taannoin otsikoihin valitettuaan lehdistölle olevansa liian lihava, sekä käyttävänsä alkoholia liian paljon.

The Sun -lehti kertoo nyt rocktähden olleen esiintymässä Espanjassa, kun hän sai yllättävää seuraa lavalle. Esiintymislavalle hänen kanssaan astui popkaunotar Rihanna. Tähdet esittivät yhdessä kappaleen Livin’ On Prayer ja he nauttivat esiintymisestä leveät hymyt kasvoillaan yleisön hurratessa ihastuksesta. Rihanna on Espanjassa tämän illan MTV Europe Music Awards -gaalan takia, jossa hän on voittajaehdokkaana viidessä eri kategoriassa.

Bon Jovi puolestaan ei ole valitettavasti gaalan kilpailijaryhmissä mukana. Artisti nähdään onneksi Euroopan kiertueellaan ensi kesänä ja hän saapuu samalla myös Suomeen. Suosikkirokkari konsertoi Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta.

Grammy-palkittu Bon Jovi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa albumia. Bändi on huikean uransa aikana esiintynyt yli 2600 konsertissa yli 50 maassa yli 34 miljoonalle fanille. Yhtye tunnetaan tiukasta livekunnostaan ja mukaansatempaavista keikoistaan, joilla bändi antaa faneilleen kaikkensa.