Eva Longoria puolialastomana yleisön edessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on alati paparazzien kiinnostuksen kohteena. Longoria sai taannoin kiinnityksen MTV European Music Awards -gaalan emännäksi Madridiin ja gaala toteutettiin eilen tarkkaan valikoitujen esiintyjien ja lavashown kera.

Longorian emännöimä MTV Europe Music Awards -gaala vaihtuvien asujen kanssa oli myös kotikatsojille silmänruokaa. Popkaunotar Katy Perryn ja Eva Longorian yhteinen lavashow oli vertaansa vailla, sillä poppari riisti toiselta kaunottarelta vaatteet päältä. Katso video tästä.

Kyseessä oli suunniteltu show, eikä se jäänyt ainoaksi Eva Longorian vähäasuiseksi esiintymiseksi illan aikana. Kaunotar nähtiin juontamassa myös korseteissa ja pienenpienissä vaatteissa, puhumattakaan yleisöä naurattaneesta suuresta kinkkuasusta.