Jessica Simpson ei kestä exänsä onnea – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu Hollywood-näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Simpson on nykyään tuttu näky myös muualla kuin esiintymislavalla.

Kerroimme taannoin, kuinka kaunotar päätyi vahingossa nykyisen miesystävänsä Eric Johnsonin kanssa samaan ravintolaan exänsä Nick Lacheyn ja tämän kanssa äskettäin kihlautuneen Vanessa Minnillon kanssa. Simpson ja Lachey välttelivät toisiaan onnistuneesti, mutta miehen kihlausilmoitus musersi nyt poptähden totaalisesti. Itkevä Simpson kuvattiin vastikään autonsa takapenkillä ja fanit säälivät surevaa tähteä. Katso kuvat tästä.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään muiden muassa Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonäkönsä eteen tekemään.