Johanna Tukiainen: ”Arto on persaukinen raukka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä otsikoissa väittämänsä raskauden takia. Hän kertoi äskettäin olevansa kolmannella kuulla raskaana Arto-nimiselle miesystävälleen. Nyt hän on kertonut harkitsevansa vakavasti aborttia.

Suositussa blogissaan Johanna Tukiainen ei halua raskauttaan kommentoida, mutta tällä kertaa hänen miesystävänsä Arto, jonka Tukiainen kertoo olevan hänen lapsensa isä, on saanut varsin kylmää kyytiä. Tukiainen kertoo olevansa Ivalossa neljän tähden hotellin sviitissä, mutta miesystävänsä poistuneen jo paikalta.

– Arto raukka on niin persaukinen, ettei hänellä ollut varaa tähän sviittiin jossa olen, joten hän lähti jonkun kaverinsa kyydissä takaisin Ivaloon. Omaa autoahan hänellä ei tietenkään myöskään. En ole koskaan eläessäni tavannut ketään miestä, joka olisi yhtä persaukinen kuin Arto, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.