Pamela Anderson auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson nousi alunperin suursuosioon televisioroolillaan ja alastonkuvillaan. Nyt neitokainen on joutunut kolariin ulkomaanreissullaan.

Eri lähteet kertovat povipommin joutuneen nyt Israelissa kolariin, mutta tähti säilyi vammoitta. Andersonin autokuski kolaroi auton betoniporsaan kanssa, joten kukaan sivullinenkaan ei joutunut kärsimään tilanteessa. Tel Avivissa vieraillut kaunotar oli matkalla tapaamaan paikallisia Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan kilpailijoita. Anderson itse vierailee kyseisessä showssa vielä tällä viikolla.

Lähteet kertoivat tähden olevan kolarista järkyttynyt, mutta toipuvan shokistaan nopeasti. Anderson itse hyppäsi onnettomuuspaikalla toiseen autoon ja pääsi turvallisesti määränpäähänsä.

43-vuotias Pamela on lupautunut mukaan tammikuussa 2011 ilmestyvään Playboy-lehteen. Tuolloin on vuorossa jo 14. esiintymiskerta kyseisessä lehdessä, ja kuvien tuoton Anderson aikoo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.