Suosittu kauhuelokuva saa järkyttävän 3D-jatko-osan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuonna 2006 elokuvateattereihin tullut Silent Hill -elokuva perustuu samannimiseen kauhupeliin. Siinä äiti Rose De Silva vie lapsensa Silent Hill -nimiseen hylättyyn pikkukaupunkiin, koska tämä on unissaan ilmoittanut haluavansa juuri sinne. Kaupunkiin päästyään Rose kadottaa lapsensa ja joutuu häntä etsiessään kohtaamaan kauhuja toisensa jälkeen.

Kotaku.com kertoo nyt uuden Silent Hill: Revelation -jatko-osan tulevan elokuvateattereihin 3D-versiona. Elokuvan ohjaa vuonna 2009 Solomon Kane -elokuvan ohjannut Michael J. Bassett. Hän on lupautunut ohjaamaan myös elokuvan The unblinking eye, jonka roolitus on vielä kesken.

Kyseinen uusi Silent Hill kertoo nuoren Heather Masonin ja hänen isänsä pakomatkasta pois vaarallisten voimien kynsistä. Kun tytär täyttää 18-vuotta hänen isänsä katoaa, ja painajaiset paljastavat tytölle hänen oikean henkilöllisyytensä. Tyttö sekaantuu demoniseen maailmanmenoon, ja hän on vaarassa jäädä Silent Hillin vangiksi ikuisiksi ajoiksi.