BB: Nikon karmea yllätys tyrmistyttää edelleen: ”Me olemme pelinappuloita”

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa vallitsee edelleen harvinaisen ankea tunnelma. BB-Niko sai kuulla eilen päiväkirjahuoneessa tyttöystävänsä olleen talon sala-alueella häntä varten ennen miehen lähtöä Slovenian Big Brother -taloon.

Nikolle annettiin tuolloin mahdollisuus mennä sala-alueelle tai juhlia muiden asukkaiden kanssa, ja mies jäi asukkaiden seuraan tietämättä tyttöystävänsä olevan niin lähellä. Niko itkeskeli asialle eilisillan ja vieläkään ei kaikki ole hyvin. Asukkaat ovat säälineet miestä suuresti ja Isoveljen toimintaa moititaan julmaksi.

– Me olemme pelinappuloita, ei ne välitä tuolla meidän tunteista, BB-Eetu totesi.

Isoveljen herätettyä asukkaat Niko kuitenkin pystyi hymyilemään ja vastaamaan herätykseen toivottelemalla takaisin hyvät huomenet. Todella kylmä aamu sai talon väen sinkoilemaan ympäri taloa kiireisesti, sillä aamutoimien jälkeen pääsi takaisin lämpöön peiton alle. BB-Noora valitteli kurkkukipua ja pelkää tulevansa todella kipeäksi.