Bruce Willis ja 50 Cent uudessa toimintaelokuvassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Die Hard lienee kiistattomasti yksi 80-luvun menestyneimmistä toimintaelokuvista, ja sen jättimenestys poiki useita jatko-osia ja teki päätähdestään Bruce Willisistä todellisen supertähden.

Supertähti Willis nähtiin vastikään muiden muassa toimintaelokuvassa Red, jossa hän näytteli eläkkeelle jäänyttä CIA-agenttia. Nyt Hollywood.com kertoo supertähden pääsevän samaan elokuvaan hiphop-artisti 50 Centin ja näyttelijä Paul Walkerin kanssa. Willis on nimittäin kiinnitetty tuotantoyhtiö Lionsgaten uusimpaan elokuvaan Set Up.

Elokuva on kertomus ystävyksistä, jotka joutuvat keskelle vaarallista timanttiryöstä. Elokuvan on kirjoittanut Mike Gunther, joka toimii myös elokuvan ohjaajana. Elokuvan johtavana tuottajana toimii Fredrik Malmberg.

Willis tunnetaan parhaiten kaljupäisenä toimintasankarina. Hän vilahtaa myös muutama kuukausi sitten ensi-iltaan tulleessa The Expendables -elokuvassa. David Lettermanin taannoin isännöimässä Late Show -ohjelmassa Willis otti taannoin mallia Lady Gagasta. Hän asteli haastatteluun poptähden uusimpaan muoti-ilmiöön pukeutuneena, eli lihakimpale päässään.