Conan O’Brienilla uskomaton paluu: ”Vapise Jay Leno”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien juonsi vielä alkuvuodesta maineikasta The Tonight Show -keskusteluohjelmaa, mutta helmikuussa alkoivat ongelmat. Niiden seurauksena Conan jätti pestinsä NBC-kanavalla ja siirtyi toisen kanavan leipiin.

Erosopimuksen mukaan Conan joutui olemaan sivussa televisiosta seitsemän kuukauden ajan. Nyt paluu televisioon on kuitenkin viimein tehty, sillä Conan-nimisen ohjelman ensimmäinen osa esitettiin TBS-kaapelikanavalla eilen. Historiallisessa ohjelmassa olivat vieraina näyttelijä Seth Rogen, Lea Michele ja muusikko Jack White. Tänään tiistaina vuorossa ovat näyttelijät Tom Hanks ja Jack McBrayer sekä artistivieraana Soundgarden.

Televisiotähti kertoi avajaismonologissaan nimenneensä show’nsa Conaniksi, jotta hän olisi korvaamaton. Mies vitsaili myös haaveilleensa kaapelikanavalla työskentelystä 46-vuotiaasta lähtien ja uusi show tuo vahvasti mieleen miehen aikoinaan luotsaaman Late Night with Conan O’Brien -shown huumoripitoisella ja nokkelalla sisällöllään.