Hiphop-tähti joutuu vankilaan jo pisarasta viinaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti Lil Wayne on menestynyt hienosti Yhdysvaltojen listoilla ja muualla maailmassa. Lain kanssa viime vuosina useampaankin otteeseen monenlaisiin kahnauksiin joutuneelle tähdelle oli kuitenkin valitettavasti kertynyt huumeista ja aseista monia rangaistuksia joiden takia hänet passitettiin noin kahdeksan kuukautta sitten vankilaan.

Hiphop-tähti vapautui muutamia päiviä sitten New York Rikers Islandin vankilasta istuttuaan siellä tuomionsa loppuun. The Sun -lehti kertoo tähden joutuvan nyt suorittamaan 360 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen kolmen vuoden ehdonalaisensa ohella.

Mieheltä on myös kielletty kyseisten vuosien aikana alkoholi. Yhteydenpito muiden rikosrekisterissä olevien henkilöiden kanssa on myös jyrkästi kielletty ilman ehdonalaisjaoston antamaa lupaa. Artistille tullaan tekemään myös satunnaisia huume- ja alkoholitestejä ja mikäli mies saa testeistä positiivisen tuloksen hänet passitetaan suorinta tietä vankilaan menemättä lähtöruudun kautta.