Pink raivoissaan faneilleen: ”Kuinka uskallatte?!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Ympäri maailmaa uutisoitiin syksyllä kuinka Suomeenkin saapunut supertähti Pink loukkaantui lievästi Saksan konsertissaan sattuneessa tapaturmassa. Pink pystyi onneksi palaamaan lavalle haaverin jälkeen, ja hänet nähtiin Suomessa aikataulun mukaisesti.

Kaunotar kertoo nyt Twitterissään haluavansa kotirauhaa ja yksityisyyttä, sillä kotioven takana seisoskelevat fanit saavat hänet sietokykynsä rajoille. Pink ihmettelee, kuinka näillä on rohkeutta soittaa hänen ovikelloaan pyytääkseen nimikirjoitusta tai valokuvaa.

Häiriköintiä on tapahtunut jo neljä kertaa viime viikon aikana Ja Pink on vihainen ymmärtämättömille faneille. Tähti onkin tunnettu räväköistä mielipiteistään, joista yksi aiheutti vastikään suuren kohun artistin ympärille. Pink kertoi nimittäin taannoin The Sun -lehden haastattelussa ettei hän koe fyysisten rangaistusten olevan pahaksi lapsen kehitykselle.

– Lapset tarvitsevat selkäsaunaa ja kuritusta tehdessään jotain pahaa. Oma isäni kuritti minua ollessani tuhma, ja se on mahdollisesti syy siihen, että olen nyt elossa ja voin hyvin. Taistelin lapsena auktoriteetteja vastaan enkä halunnut totella sääntöjä. Olin paha, joten fyysinen ojentaminen oli tarpeen. Tuollainen törky tulee pieksää ulos lapsesta, sillä muu ei auta, Pink kertoi The Sun -lehdelle.