Sofia Vergara saappaissa ja tiukoissa housuissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa.

Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on menestynyt myös seksikkäimpien naisten listoilla. Nyt nainen kohahduttaa tiukoissa legginseissä ja saappaissa, joissa hän vastikään suoritti ostosreissuaan. Yläosastaan avoin paita puki täydellisesti isorintaista naista, joka taittoi matkaansa kävellen. Katso kuvat tästä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta. Hänet on lisäksi nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. Nykyisin hän näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana.

Vergaran televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon, ja se oli 20 vuoteen ensimmäinen ABC-kanavan komedia, joka palkittiin Emmy-pystillä. Ennen voittoa Sofia lupasi juosta alastomana pitkin Hollywoodin Sunset Boulevardia mikäli sarja voittaisi palkinnon.