BB-Eetu veti wasabia nenään – huusi tuskasta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan japanilaista iltaa, jossa asukkaat ovat saaneet ensin valmistaa sushia, jota he parhaillaan syövät. Eetun mielenkiinto on kohdistunut piparjuuresta valmistettuun perinteiseen japanilaiseen mausteeseen, wasabiin, joka voi parhaimmillaan tuntua nenässä väkevältä sinapilta.

BB-Niko kertoi vetäneensä aiemmin wasabia nenäänsä ja mausteen poltettua tuolloin kovasti. BB-Eetu oli tällä kertaa hieman yllytyshullu, sillä hän otti syömäpuikon päähän hieman wasabia ja imaisi sen nenäänsä. Parissa sekunnissa mies muuttui punaiseksi ja huusi tuskasta. Eetu ryntäsi nopeasti kylpyhuoneeseen huuhtelemaan nenäänsä.

– Jumalauta mun nenä! V**tu että polttaa, nyt polttaa, Eetu huusi.

– Kato mulla tulee hiki käsistä! Mulla on ihan märät kädet! Kokeile. Ihan hirvee, Eetu huusi vielä palattuaan ruokapöydän ääreen.

Asukkaat käyttivät wasabia ruoassaan selvästi suurempia määriä kuin japanilaiset. Todellisuudessa nousevan auringon maassa maustetta käytetään nimittäin hyvin pieniä määriä esimerkiksi sushin mausteena. Wasabin polte hälvenee nopeasti, joten Eetu oli jo muutaman minuutin kuluttua taas tolkuissaan.