Yrittääkö BB-Marika iskeä Nooraa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alusta saakka asustanut BB-Marika on kertonut avoimesti pitävänsä pääasiassa tytöistä. Hän onkin suudellut BB-talon juhlien tiimellyksessä useiden naispuolisten asukkaiden kanssa, mutta pidemmälle touhu ei ole mennyt.

Tänä aamuna Marika pääsi jälleen hieman lähemmäksi toista asukasta, kun talon tuoreimpiin tulokkaisiin lukeutuva BB-Noora sai läheltä läheisyyttä. Muiden jo noustessa sängystä Isovelin kahden kehotuksen jälkeen Marika ei kuitenkaan vielä ylös, vaan sen sijaan hän haki lämpöä Nooran kainalosta.

– Näytti niin mukavalta ja lämpöiseltä paikalta, Marika tuhisi ohjelman verkkosivujen mukaan.

– Onko freesi olo, Marika kyseli kanssa-asukkaaltaan.

Marika nautti täysin rinnoin olostaan Nooran kainalossa, mutta Noora iloitsi talon nykyisestä hyvästä ruokatarjonnasta, sillä edellisenä iltana pöydät olivat notkuneet herkkuja, ja heille oli tarjolla myös runsaasti aamupalatarvikkeita. Samaan aikaan keittiössä BB-Eetu huomasi, että taloon ei ole tuotu enää virvoitusjuomia sen jälkeen kun absolutisti BB-Elli-Maija häädettiin sunnuntaina kotiin.